Riportsorozat az ECHO TV-n
Bát-Grill
Csirkevágás és -feldolgozás a profilja a kis bátaszéki cégnek. Fejleszt, exportál és sokfelé értékesít belföldön és külföldön. Csak nem a nagy kereskedelmi láncokban. Az Echo TV riportjainak első része, a sorozatot Zelényi Zoltán szerkesztő-riporter készítette.
Hungerit
Szentesen lassan évszázados hagyományai vannak a baromfitermelésnek. Élenjáró technikai fejlesztések, szabadalmak, kedvelt márkák, és a magyar hús- és májliba itt a legfontosabb hívószavak. A Hungerit vezetőjét 2008-ban az Év Üzletembere díjjal tüntették ki, a Példakép kategóriában.
Gallicoop
Szarvason a magyar pulykafeldolgozás fellegvárába látogattunk el. Tudták, hogy a mi vagyunk a világon a harmadik legnagyobb pulykafogyasztók? Láttak már vágóhidat saját biológiai szennyvíztisztítóval?
Hercsi
Családi tulajdonban fejlődik a hernádi baromfi integráció. Itt él a BoCsi csirke, akit ugyan nem szabadon tartanak, de a nagyüzemi tartásétól eltérő feltételek között. A csirkék, akiknek labdájuk is van.
Hunent
Kiskunhalasról nyolcmillió kacsa kerül az üzletekbe kisebb részben itthon, nagyobb részben Nyugat-Európában. Azért az angolok, németek, olaszok mellett a mi konyhánk is egyre jobban megbecsüli a kacsát. Például sütve.
Farm Tojás
Győrből jön minden nyolcadik magyar nagyüzemi tojás. Tényleg nem mindegyik olyan, mint a másik. Sőt. A teraszos műveléstől a trágya fermentálásáig.