Szakmai rendezvényt szerveznek az alternatív élelmiszerhálózatok fejlesztése érdekében
2025. augusztus 28., 09:43
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem - Food4Health Innovation Hub a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával közösen „Alternatív Élelmiszerhálózatok innovációs kapacitásainak erősítése” címmel szervez szakmai rendezvényt szeptember 4-én Dunaharasztiban a NAK Oktatóközpontjában, amely kistermelőknek, élelmiszerfeldolgozóknak és forgalmazó kisléptékű vállalkozásoknak egyaránt hasznos lehet.
A szakmai nap kiemelt célja az alternatív élelmiszerhálózatban lévő különböző szereplők és régiók közötti tudásmegosztás és együttműködés elősegítése hazai és nemzetközi bevált gyakorlatok bemutatásával. A Food4CE projekt a Közép-Kelet európai alternatív élelmiszerhálózatok feltérképezésével foglalkozik és egyik célja a fenntarthatóbb és rugalmasabb alternatív élelmiszerrendszerek (pl. rövid ellátási láncok) létrehozásának és működtetésének támogatása digitalizációs és/vagy innovatív eszközökkel, megoldásokkal.
A rendezvényen szó lesz többek között a rövid ellátási láncban alkalmazható új üzleti modellekről és a nemzetközi bevált gyakorlatokról a rövid ellátási lánc és a hálózatosodás témakörében. Lehetőség tapasztalatcserére és saját lehetőségek feltérképezésére a jövőbeni fejlesztések céljából.
Helyszín: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Oktatóközpont (2330 Dunaharaszti, Boróka utca 3.)
Időpont: 2025. szeptember 4. csütörtök 9:00-15.30
A részletes program az esemény MEGHÍVÓJÁBAN tekinthető meg.
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amely szeptember 1-ig IDE KATTINTVA tehető meg.